Veranda’s

Een veranda is veel meer dan zomaar een extra ruimte, het geeft je huis een volledig andere dimensie!

Van ontspannende middagen tot stijlvolle feestjes en romantische etentjes: een veranda is zonder twijfel de meest veelzijdige ruimte in uw huis.
Een veranda kan ook het hele jaar door gebruikt worden: gezellig en warm in de winter, koel en luchtig in de zomer!
Droom u al langer van een veranda?
Een woonveranda geeft uw leven en dat van uw familie een extra dimensie en geeft uw huis zoveel meerwaarde.

Kiest u voor een plat dak of een zadeldak, modern of landelijk, we helpen jou je droom waarmaken.

 

Een Aliplast veranda biedt u een nieuwe wereld van plezier en comfort en vrijheid In elke situatie geven wij u de zekerheid dat u gekozen hebt voor kwaliteit en vakkennis.
Het is een overgang tussen de omliggende natuur, een ontspanningsruimte en een comfortruimte om van te genieten, alleen of met vrienden en familie.
Een Aliplast veranda is zichzelf 1001 kansen bieden om eindeloos geluk te proeven.

De veranda’s van Aliplast beantwoorden aan zeer hoge kwaliteitsnormen en worden volledig op uw maat gefabriceerd. Met een Aliplast veranda bent u verzekerd van een ongeëvenaarde thermische en akoestische kwaliteit. Zo heeft u de garantie om elk seizoen van uw veranda te kunnen genieten. Bovendien bespaart u energie en draagt u zo bij tot het behoud van onze planeet. Dankzij een breed gamma kiest u de veranda die exact past bij uw smaak en levensstijl.

Als partner van Aliplast stemmen we in met het kwaliteitscharter dat precieze bepalingen meegeeft omtrent de normen van fabricatie en plaatsing. Wij krijgen als Aliplast-partners permanente technische opleiding in ons Centre of Excellence dat is uitgerust met de laatste spitstechnologie. Op die manier kunnen wij u een perfecte uitvoering garanderen.

Aliplast biedt u een brede waaier van kleuren: glanzend, mat, structuurlak of pure kleuren en dit steeds met een maritieme garantie van 15 jaar.