Garagepoort

Sectionale poorten voor elk type woningAfbeeldingsresultaat voor miba poorten

 

 

U droomt van een kwalitatieve garagepoort die u het hoogste comfort, gebruiksgemak en veiligheid biedt én bovendien perfect aansluit bij uw persoonlijke levensstijl?

Om deze redenen heeft MIBA zich vanaf het begin toegelegd op het ontwikkelen en produceren van kwalitatieve sectionale poorten, met passie voor innovatie en constante productverbetering. MIBA heeft het volledige proces van productie tot naservice in eigen beheer.

Dit garandeert u als klant een snelle, professionele service in heel België en ook in het buitenland. Met een garagepoort van MIBA kiest u dan ook voor een Belgische producent die u een kwalitatief hoogstaand product aanbiedt waarbij de nadruk wordt gelegd op duurzaamheid, comfort en veiligheid en dit aan een correcte en transparante prijs.

Bij MIBA staan uw project en uzelf als klant centraal. Wees dus gerust veeleisend

AAEAAQAAAAAAAAOKAAAAJDAxNGVjYTZlLThmYzItNDI3Yi1hNzNkLTY0N2I0OTkyZjA1NQ

Uw sectionale garagepoort in harmonie met de bouwstijl van uw woning

Elke woning is uniek, elke persoonlijkheid ook. MIBA houdt hier graag rekening mee en zorgt ervoor dat uw sectionale poort perfect aan uw wensen voldoet. Voor elke woning bestaat er een sectionale garagepoort die harmonieus aansluit bij de door u gekozen bouwstijl. MIBA biedt u het meest uitgebreide gamma aan paneelvarianten en lakt uw sectionale poort volgens een uniek procédé in de kleur van uw dromen.

MIBA werkt niet met standaardmaten maar maakt elke sectionale garagepoort perfect op maat. Wenst u uw poort te gebruiken als vaste toegang tot uw woning? Dan kan u opteren voor een loopdeur. Of wenst u meer licht in de garage? Dan voorzien wij uw poort van een raam naar keuze. Ook een sectionale poort die zijdelings opengaat, de Slide Door, behoort tot de mogelijkheden.

screen-13.54.28[28.08.2016]

De isolatiewaarde is een belangrijke troef

De isolatiewaarde van een sectionale garagepoort is een belangrijke troef in vergelijking met een standaard kantelpoort.

MIBA biedt u steeds stalen sandwichpanelen, opgevuld met polyurethaanschuim van maar liefst 42 mm dik. Dit komt niet enkel de duurzaamheid en sterkte van uw poort ten goede maar garandeert ook een hoge isolatiewaarde, wat u een belangrijke besparing kan opleveren op uw energiekosten. Rubberen dichtingsstrips tussen de panelen, aan de zijkanten, bovenkant en onderkant van uw poort zorgen er bovendien voor dat koude en vocht buitengehouden worden. Een sandwichpaneel van MIBA is steeds ‘monocoque’ opgebouwd.